След гонка с полицията! Загинал и ранени при ПТП. Един

...
 
След гонка с полицията! Загинал и ранени при ПТП. Един
Коментари Харесай

След гонка с полицията! Загинал и ранени при ПТП

 

След гонка с полицията! Загинал и ранени при ПТП. Един човек е умрял, а други двама са в тежко положение при тежък пътен случай, станал в Ловеч, откакто лидер не е спрял на полицейска стоп-палка и е избягал с висока скорост от патрула.

Полицейски чиновници са се пробвали да спрат в региона на кръстовището до ж.к. „ Здравец “ лидер, който е карал без колан и е приказвал по телефона. Шофьорът не е спрял и е избягал от патрула с висока скорост.

Той е траял по улиците на Ловеч към квартал „ Гозница “, само че под моста на околовръстното шосе на града е навлязъл в насрещната еднопосочна лента за придвижване и се е блъснал челно в различен автомобил.

След гонка с полицията! Загинал и ранени при ПТП

Починал е на място, а пътувалите в другата кола татко и наследник са откарани по неотложност в плевенска болница в тежко положение, с заплаха за живота.

От прокуратурата разясниха, че умрелият 47-годишен мъж от Ловеч, провокирал злополуката, е престъпно проявен, с три присъди от юли предходната година насам за шофиране след приложимост на опиати и ръководство на автомобил след отнето удостоверение.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР